(ВИДЕО) Жесток говор на Љупчо Ристовски од Штип

ИНТЕГРА - Македонска Конзервативна Партија овој петок одржа митинг во Штип..

На митингот во Штип, претседателот на ИНТЕГРА - Македонска Конзервативна Партија, Д-р Љупчо Рисовски одржа жесток говор, зборувајќи за маките со кои што Македонија се справува во изминативе триесет години и планот на ИНТЕГРА да ја обнови Македонија во претстојната деценија.

„Ќе си ја вратиме татковината во свои раце и Македонците ќе си застанат на своето во неа“, реше Д-р Ристовски.

„Со ИНТЕГРА на власт вие точно ќе знаете на што сте, точно ќе знаете денес во точка А кај сте и каде ќе бидете за осум години или за една декада. За една декада че ви биде вратена насмевката на вашите лица, ќе ви биде вратена радоста во вашите срца, ќе ја вратиме полнотата на животот во татковината Македонија. Ќе биде остварен Македонскиот национален стратегиски интерес во сета негова полнота, бидете сигурни и убедени во тоа!“, додаде Ристовски.

Погледнете го целиот говор:Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top