(ВИДЕО) Зијадин Села вербално нападнат во Лабуништа ! А слушнете и што остварил во Лабуништа !

При посетата на Зијадин Села во Лабуништа, истиот беше нападнат вербално од неколку граѓани кои го искажаа својот гнев кон поранешниот градоначалник на Струга..

Имено, граѓаните му замеруваат ЗОШТО Зијадин Села бил селективен при рушењетто на бутките и дуќаните низ Струга!

Зошто ги рушивте дуќаните и бутките на сите и нас Лабуништани а на Велештани не! Ветивте и нив ќе им ја рушите за две години ама еве 4 поминаа а уште работет! Селективна правда не е правда! “

Села забрзано ја губи подршката во сите населени места во Струга.

А погледнете го видеото за да видите што остварил села во последните 4 години во Лабуништа!

Купил креди, сапун за раце…Copyright 2017 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.
Scroll To Top