(ВИДЕО) Поли Хенсон се појави со бурка во Австралискиот Сенат

Таа тоа го сторила со желба да покаже дека носењето таква облека, како верско обележје, носи безбедносни ризици и дека треба да биде забрането.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Богоевски до ВМРО-ДПМНЕ: Тоа што го правите во Собранието не е за демократија, туку за да се спасите од затвор

„Сфаќам дека не сакате да одите во затвор и дека ги штитите криминалците, ама не со овие лаги.“ изјави пратеникот на СДСМ.

Прочитај повеќе
Scroll To Top