(ВИДЕО): „Јовано Јованке“ изведена на концерт на филхармонијата во Хамбург

На концерт насловен „Век на прогони“ на кој настапи филхармонијата од Хамбург беше изведена македонската песна „Јовано Јованке“.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Божиновски : Наместо современ спортски објект, стадионот Гоце Делчев е целосно уништен и оставен да потсетува на неспособноста на ВМРО-ДПМНЕ

Оваа рушевина зад нас е најголемото наследство од децениското владеење на Марјан Ристески.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО): УЕФА го најави големото финале во Скопје: Двата фудбалски џинови во Македонија

Македонија може да биде горда, на 8. август ќе се случи можеби најголемото фудбалско збиднување кај нас, ние ќе бидеме домаќин на големото финалер од УЕФА Супер купот.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Џафери побара обезбедувањето да го отстрани Ѓорчев од говорница

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, побара собраниското обезбедување да го отстрани пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, од собраниската говорница

Прочитај повеќе
Scroll To Top