(ВИДЕО) Дронови ќе ги заменат чистачите на прозорци на високите згради

Летонската компанија „Aerones“ произведе голем дрон за чистење прозорци, чија задача е да ги замени чистачите на високите згради.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Спектакуларно видео во кое се гледа како ракета ја напушта Земјата

Европската вселенска агенција во четвртокот објави ново видео од Меѓународната вселенска станица снимена од астронаутот Александер Герст.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Викторискиот премиер Даниел Ендрјус изјави дека Македонија е Грчка колку и Партенон

Премиерот на Викторија го кажа ставот кoј прво беше кажан од страна на поранешнион премиер Гоф Витлам, дека „Македонија е Грчка“

Прочитај повеќе
Scroll To Top