(ВИДЕО) Кина испраќа воени бродови во Cирија - Дали на повидок е Трета светска војна?

Кина, по примерот на Русија, испрати воени бродови во Cирија, со цел да ги надгледуваат активностите на американските бродови

Прочитај повеќе
Scroll To Top