(ВИДЕО) Во верижен судир на 100 автомобили повредени повеќе од 200 луѓе

Во масовен верижен судир, во кој учествувале околу 100 автомобили, изутринава, на мостот во Кент, Велика Британија, повредени се околу 200 луѓе.

Прочитај повеќе
Scroll To Top