(ВИДЕО) Целата свадба ги чинела само една фунта

Свадбите во Англија чинат повеќе од 20.000 фунти, а во таа цена се вклучува послужување, фотограф, прстени, цвеќе, торта.... Меѓутоа, една штедлива двојка успеа да потроши само една фунта, а судбинското „да“ го изговори пред голем број гости

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Некогаш војник христијанин, a денес жена муслиманка!

Поранешниот британски војник целосно го променил својот живот. Луси Валендер, која порано се викала Лоренс, променила се, својата работа, религија, па и својот пол.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Во верижен судир на 100 автомобили повредени повеќе од 200 луѓе

Во масовен верижен судир, во кој учествувале околу 100 автомобили, изутринава, на мостот во Кент, Велика Британија, повредени се околу 200 луѓе.

Прочитај повеќе
Scroll To Top