(Видео): WikiLeaks го објави сценариото на филмот The Fifth Estate

WikiLeaks го објави сценариото на биографскиот филм за Џулијан Асанж „The Fifth Estate“ со цел да предупреди на извртените факти кои ќе бидат претставени во него. Тие го нарекуваат филмот „неодговорен, контрапродуктивен и штетен“.

Прочитај повеќе
Scroll To Top