(ВИДЕО) Англичанка се разбудила и почнала да зборува со кинески акцент

Англичанката Сара Колвил (38) од Плимут, која на 6 март 2010 година заспала по силни напади на мигрена, се разбудила и открила дека акцентот својствен на нејзиниот роден крај, со кој дотогаш зборувала англиски, бил заменет со кинески.

Прочитај повеќе
Scroll To Top