ВМРО-ДПМНЕ лојално и достоинствено изврши и уште една наредба на САД и ЕУ

Фејсбук статус на Гоце Дуковски.

Проф. Силјановска е најпосакуван кандидат на САД и ЕУ не само затоа што е високо образована дама и ќе ја промовираат темата за еднакви можности, проф. Силјановска е најпосакуваниот кандидат на САД и ЕУ затоа што точно та е личност кој нив најповеќе му одговара за да ја доврше нивната валкана работа за доуништување на Македонија и све што е Македонско.

Проф. Силјановска моногу пати има истакнато дека Македоскиот народ од сегашно време нема ништо слично со Македонците од Античка Македонија. Нема потреба да се кажува повејќе.

Не ќе бидам изневерен ако САД и ЕУ вејќе ја имаат дресирано проф. Силјановска за претседателската должност и потребата за довршување на нивната валкана работа за доуништување на Македонија и све што е Македонско.

По мое мислење, проф. Силјановска ќе биде само уште една слуга на САД и ЕУ за штета на Македонија и Македонскиот народ.

Можно е ли сеуште да му се верува на СДСМ и на ВМРО-ДПМНЕ?

После све досега што ни се случе на нас Македонците, отсвем дипломатска манипулација, Опозицијата не сторе ништо за да ја спрече марионетската влада za нелегалните геноцидни уставни измени. 

Од самиот почеток за све што се случуваше за уништувањето на Македонија, има доволно факти и докази дека, како СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се играчи на све што се однесува со промената на Македонското име и идентитет. По мое мислење, разликата помеѓу двете Македонски политички партии се состои во тоа што ВМРО-ДПМНЕ не се согласуваше со барањата на САД и ЕУ во одноос со сите геноцидни амандмани за Македонскиот Идентитет за пример, употребувањето на МАКЕДОНИЈА, МАКЕДОНЦИ, МАКЕДОНСКО.

Имајќи ја во предвид корупцијата од двете Македонски партии и дипломатските манипулации на ВМРО-ДПМНЕ, верувам дека ВМРО-ДПМНЕ нема да се повлече од нивната дипломатска манипулација и ќе останат под наредба на САД и ЕУ за да ја довршат целата нивна валкана работа за уништување на Македонија.

Не ќе бидам изневерен ако на претседателските избори ВМРО-ДПМНЕ бидат соучесници во фалсификувањето на резултатите за да ги задоволат барањата на САД и ЕУ. 

#МАКЕДОНИЈА ЌЕ БИДЕ СПАСЕНА САМО АКО НИЕ МАКЕДОНСКИОТ НАРОД СЕ СПЛОТИМЕ И СИТЕ ЗАЕДНО ГО ИЗБЕРЕМЕ НАЈДОБРИОТ НАЧИН ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА.

НАЈСИГУРНАТА АКЦИЈА ЗА ДА НЕ КАПИТУЛИРАМЕ Е:

#БОЈКОТИРАЈ

#ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ

#ИЗБОРИ

#ЗОШТО?

- да не се легитимизира името “Северна Македоија”,

- да не се легитимизира дека сме “граѓани на Северна Македонија”,

- да не се исполне минималниот број на гласови,

- да се спроведат предвремени парламентарни избори заедно со претседателдките.

Џафери е нелегално избран за претседател на собранието и неговите потписи за верификација на уставните измени и све друго ќе бидат нелегални и неважечки. 

Макар и масовно да се излезе на гласање, Марионетската нелегална влада и ВМРО-ДПМНЕ ќе ги наместат претседателските избори и ќе се избере Претседател за да ги заврше сите барања точно како што му е наредено од САД и ЕУ.


Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top