Во Албанија ќе се отвора телевизија со партнерски договор со Си-Ен-Ен

Компанијата „Генер2“ постигна договор со Си-Ен-Ен за отворање на информативна телевизија во Албанија која што ќе се вика Н2..

Телевизијата ќе работи во партнерство Си-Ен-Ен и ќе има за цел да ја поигне информативната содржина и медиумската реалност во Албанија на повисоко ниво.

Како целна група телевизијата ќе ги има гледачите во Албанија и во соседството.

Оваа телевизија следува по отворењето на Н1 во Белград, Загреб и Сараево, која исто така има партнерски договор со Си-Ен-Ен.Copyright 2017 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.
Scroll To Top