Со помош на свеќа проверете дали во вашата соба владее добра или лоша енергија

Фенг шуи тест ќе ви помогне да откриете дали во вашиот дом владее позитивна или негативна енергија, а се прави со помош на пламен од свеќа.

Прочитај повеќе

Шест суптилни знаци кои покажуваат дека сте натпросечно интелигентни

Најинтелигентните луѓе најчесто се оние кои најмалку се фалат со своето знаење и интелигенција. Затоа, тимот од Reddit одлучил да направи листа од шест суптилни знаци кои откриваат дека некој е исклучително интелигентен.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО): ЧУДЕН ПРИРОДЕН НАСТАН: ВОДА ТЕЧЕ НАГОРЕ

На островот Реинион во Франција, се случува нешто вистински необично. Имено, тука ветрот толку силно дува така што водата од водоскокот не се движи надолу, туку нагоре.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО/ФОТО) СПЕЦИЈАЛЦИ И ТУРКАНИЦИ НА ЖЕЛЕЗНИЧКА: Толпа народ се насобра за бесплатниот воз кон Демир Капија, дојде и полиција

На вратите стоеја полицајци кои мораа да контролираат кој има билет со себе. Но, кога ситуацијата стана уште потензична, на перонот се појавија и припадниците на Единицата за брзи реакции кои се распоредија пред влезовите во возот

Прочитај повеќе
Scroll To Top