(ВИДЕО): ЧУДЕН ПРИРОДЕН НАСТАН: ВОДА ТЕЧЕ НАГОРЕ

На островот Реинион во Франција, се случува нешто вистински необично. Имено, тука ветрот толку силно дува така што водата од водоскокот не се движи надолу, туку нагоре.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО/ФОТО) СПЕЦИЈАЛЦИ И ТУРКАНИЦИ НА ЖЕЛЕЗНИЧКА: Толпа народ се насобра за бесплатниот воз кон Демир Капија, дојде и полиција

На вратите стоеја полицајци кои мораа да контролираат кој има билет со себе. Но, кога ситуацијата стана уште потензична, на перонот се појавија и припадниците на Единицата за брзи реакции кои се распоредија пред влезовите во возот

Прочитај повеќе

ФОТО: Купил детектор за метал и пронашол огромно закопано турско богатство!

Mладиот Јулијан од Романија си купил детектор за метал и како хоби почнал да оди по шумите и полињата и да бара вредни предмети.

Прочитај повеќе
Scroll To Top