Обама не им дозволува на ќерките да ја копираат Ким Кардашијан

Претседателот на САД рекол и дека неговите ќерки Малиа и Саша имаат членови на семејстовото кои се од средна класа, а некои се дури и сиромашни па сфаќаат дека другите се мачат во животот и оти нивниот животен стил „не е норма“.

Прочитај повеќе
Scroll To Top