Во мизерни услови во Амстердам почина „југословенскиот Џејмс Бонд“

На 69 години во Амстердам почина Слободан Митриќ, познат исто така како Карате Боб, шпионот од доверба на Јосип Броз Тито, соопштија холандски медиуми.

Прочитај повеќе

„ФОКУС’’ за Марко Чаласан : ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ДЕТЕТО ГЕНИЈ!

На Марко Чаласан (16), малиот компјутерски Моцарт, кој пред неколку дена ја изгуби својата мајка Радица, која му беше најголема поддршка и ПР менаџер, му е потребна помош од државата.

Прочитај повеќе

БРАВО ЗА ДЕДОВО: Повеќе од 50 години се грижи за својата парализирана женичка!

Џу Јуанфа е фармер од Кина, кој веќе 56 години се грижи за својата парализирана жена Жу Ју. Двојката се венчала во 1959 година, и само пет месеци потоа судбината им задала тежок удар.

Прочитај повеќе
Scroll To Top