Добра вест од Германија: Коронавирусот не останува ни во воздух ни на овошје и зеленчук!

Унивезитетската клиника во Бон, направи сеопфатно истражување поврзано со ефектите и однесувањето на корона вирусот

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) FBI ви препорачува нивна фитнес апликација за вежбање како агент во домашни услови

Американската FBI вели дека сега е вистинско време да ја тестираат нивната фитнес апликација за вежбање во домашни услови и да се тренира како агент во една од најпознатите владини агенции.

Прочитај повеќе

Ако ги имате овие симптоми, телото ви порачува дека претерувате со кафе

Според светските статистики, едно лице во просек дневно пие 3 шолји кафе. Бидејќи се работи за просек, а има и луѓе кои воопшто не го пијат, тогаш логично е дека некои пијат дури и повеќе од оваа количина.

Прочитај повеќе

Косата повторно ми расте, а лицето ми изгледа 10 години помладо - рецепт за кофеинско масло

Ова кофеинско масло ја подобрува циркулацијата, го забрзува растот на косата и го спречува нејзиното опаѓање. Истовремено, на косата и дава сјај и цврстина.

Прочитај повеќе

Крем за намалување брчки, по рецепт кој го практикува цела Турција

Појавата на првите брчки е нешто со кое се соочува секоја дама во нејзините 40-те години, а истите кај одредени жени се повеќе, кај други помалку видливи.

Прочитај повеќе
Scroll To Top