Во Чешка, со инфузија на витамин Ц лекуваат рак

Дел од онколошките центри во Чешка почнаа со примена на нов начин на лечење на болните од рак и други болести со директна апликација во вените на високи дози на витамин Ц.

Прочитај повеќе

Го победил ракот со пченична трева!

Кога докторите, на 74-годишниот Дени МекДоналд од Ирска, му рекле дека има рак на желудникот, толку силен што најверојатно ќе го убие во рок од три месеци, тој одлучил да ги игнорира нивните совети

Прочитај повеќе
Scroll To Top