Џејми Оливер открива: 14 супер намирници со кои ќе доживеете 100 години

Популарниот водител Џејми Оливер, водеше кампања за подобрување на исхраната во училиштата, а сега има цел која ја опфаќа целата нација.

Прочитај повеќе

Лек за кој се тврди дека го уништува ракот ќе почне да се тестира на луѓе

Според The ​​Week, се подготвува тестирање на лекот на луѓе бидејќи тестирањето на глувци, според истражувачите, минало неверојатно добро.

Прочитај повеќе
Scroll To Top