Како полесно да заспиете кога е топло

Топлиот туш или купка можат да ви помогнат да заспиете. Но, доколку се туширате или се капете непосредно пред одење на спиење, тоа направете го барем еден час порано и дозволете му на телото само да се излади пред одење во кревет.

Прочитај повеќе
Scroll To Top