4 утрински навики поради кои не ги губите килограмите!

Доколку една од вашите новогодишни резолуции беше да изгубите некој килограм и да ја постигнете саканата тежина, а сеуште не успевате во тоа иако внимавате што јадете, време е да обратите внимание и на другите животни навики кои влијаат на вашата линија.

Прочитај повеќе

Колку протеини му се потребни на телото

Без разлика дали станува збор за губење на тежина, зголемување ма телесната тежина или за одржување на здравјето, протеините се од исклучително значење за правилната исхрана.

Прочитај повеќе

Прескокнувањето на појадокот може да биде штетно за срцето

Планирањето на оброкот и меѓуоброкот однапред и секојдневното појадување може да го намали ризикот од заболување од кардиоваскуларните болести

Прочитај повеќе
Scroll To Top