На овој начин секој ден несвесно го загрозувате вашето здравје

Една личност во просек го допира своето лице четири пати во рок од еден час, покажало истражувањето на американскиот Национален институт за здравје.

Прочитај повеќе

Косата ќе ви расте како луда, а ќе имате вид како орел: Земете три лажици дневно и ќе се случи чудо

Многумина од нас имаат проблем со косата, но и со слабиот вид. Природата ни нуди решенија и за овие проблеми.

Прочитај повеќе

Природен лек против воспаление на синуси

Причина за воспаление на синуси можат да бидат бактерии, вируси, габи, алергија или автоимуна болест. Овие инфекции можат да потраат неколку недели или месеци. Но еве еден природен лек против оваа состојба.

Прочитај повеќе
Scroll To Top