Косата ќе ви расте како луда, а ќе имате вид како орел: Земете три лажици дневно и ќе се случи чудо

Многумина од нас имаат проблем со косата, но и со слабиот вид. Природата ни нуди решенија и за овие проблеми.

Прочитај повеќе

Природен лек против воспаление на синуси

Причина за воспаление на синуси можат да бидат бактерии, вируси, габи, алергија или автоимуна болест. Овие инфекции можат да потраат неколку недели или месеци. Но еве еден природен лек против оваа состојба.

Прочитај повеќе

Терапија со матични клетки за враќање на видот

Третман за трансплантација базиран на матични клетки наскоро може да започне да се тестира врз луѓе со сериозни проблеми на видот, по успешните тестови изведувани врз глувци.

Прочитај повеќе

ЧЕТИРИ СИМПТОМИ КОИ ВИ УКАЖУВААТ ДЕКА ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ СО ЦРНИОТ ДРОБ: НЕ ГИ ИГНОРИРАЈТЕ НИКОГАШ!

Црниот дроб извршува најразлични функции во нашиот организам. Тој очигледно и имплицитно одговара за нашиот раст, имунолошкиот систем, исхраната и половите функции.

Прочитај повеќе

КАКО ОТКАЖУВАЊЕТО ОД ЦИГАРИТЕ МУ ВЛИЈАЕ НА ВАШЕТО ТЕЛО?

Можеби имате приметено дека терасата или надворешниот дел наменет за пушачи изгледа прилично попразно овие неколку дена на вашето работно место. Иако има луѓе, сепак тие не се надвор. Зошто?

Прочитај повеќе

Дури и најздравите намирници можат да бидат штетни доколку ги јадете во погрешно време

Ако ви се случува да се храните со најздрави намирници, а притоа да се чувствувате се полошо, можно е проблемот да е во тоа што ги јадете во погрешно време.

Прочитај повеќе
Scroll To Top