Thursday, February 25, 2021
Home Австралија На Гугл му е полесно да ја блокира Австралија отколку да работи...

На Гугл му е полесно да ја блокира Австралија отколку да работи коректно

Доколку Австралија одлучи да го спроведе законот според кој Гугл ќе треба да им плати надомест на медиумите од кои заработува пари, Гугл ќе одлучи комплетно да се повлече од целиот континент.

Популарно

- Реклама -