Thursday, May 13, 2021
HomeАвстралија(ВИДЕО) Богојески за Фаланга во врска со актуелниот попис во Македонија

(ВИДЕО) Богојески за Фаланга во врска со актуелниот попис во Македонија

Денес направивме интервју со г-динот Петар Богојески, лидер на Македонски Концепт.

Со г-дин Богојески разговаравме за актуелната ситуација со пописот на население во Македонија кој што е во тек.

Г-дин Богојески го истакна своето мислење дека Македонците, како од дијаспората, така и во Македонија треба масовно да се попишаат.

Според Богојески, пописот не треба да се политизира и народот да потпадне под влијание од типот на “ние сме СДСМ, треба да се попишеме” или “ние сме од ВМРО, нема да се попишеме”.

Целото интервју на Богојески за Фаланга проследете го тука:

- Advertisment -spot_img

Популарно

- Реклама -spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img