Thursday, May 13, 2021
HomeБалканБојко Борисов итно опериран, скинал менискус на фудбал

Бојко Борисов итно опериран, скинал менискус на фудбал

Бугарскиот премиерот Бојко Борисов вечерва бил примен во болница пренесуваат бугарските медиуми.

Борисов се здобил со повреда на менискусот при играње на фудбал.

Во Пирогов бугарскиот премиер во оставка бил подложен на магнетна резонанца и моментално е опериран во друга болница. За претходните спортски повреди на Борисов беше оперирани во Софијамед од водечкиот специјалист за таа дејност, Антони Георгиев.

- Advertisment -spot_img

Популарно

- Реклама -spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img