Wednesday, June 23, 2021
HomeМакедонија(ВИДЕО) Интервју на д-р Љупчо Ристовски за ТВ Кочани

(ВИДЕО) Интервју на д-р Љупчо Ристовски за ТВ Кочани

Претседателот на ИНТЕГРА – Македонска Конзервативна Партија, Д-р Љупчо Ристовски имаше ново интервју за Телевизија Кочани.

Во интервјуто, Ристовски зборуваше за соопштените на Али Ахмети, владеењето на СДСМ, како и идеологијата на ИНТЕГРА и која е нивната цел на следните избори.

Целото интервју, погледнете го тука:

- Advertisment -spot_img

Популарно

- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img