Saturday, July 31, 2021
HomeМакедонија(ВИДЕО) Интервју на Д-р Љупчо Ристовски за КТВ Кавадарци

(ВИДЕО) Интервју на Д-р Љупчо Ристовски за КТВ Кавадарци

Ново интервју за КТВ Кавадарци, на претседателот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо Ристовски.

„Македонскиот политички систем е зрел, презреан за радикални, драстични промени на политичката карта. За де се случат тие промени на политичката карта, мора Македонскиот народ да го охрабриме, мора медиумите како четврта власт, како седма сила во општеството да се кренат на нозе, мора објективно да погледнат на вистината, да го отворат медиумскиот простор за нови политички визии, за нови ликови во политиката, за ново гледање, за новат политичка иницијатива“, истакна Д-р Ристовски.

Погледнете го целото интервју:

- Advertisment -spot_img

Популарно

- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img