Saturday, July 31, 2021
HomeМакедонијаГи следиме состојбите со поплавите во Западна Европа, велат од МНР

Ги следиме состојбите со поплавите во Западна Европа, велат од МНР

МНР е во постојана комуникација со домашните власти во земјите кои доживеа природна катастрофа. Според информациите на нашите ДКП-а во погодените региони нема жртви државјани на РСМ, наведуваат од министерството.

Оттаму упатуваат апел дека нивните државни конзуларни претставништва стојат на висина на задачата, отворени и во служба на државјаните на Северна Македонија кои живеат во погодените региони. МНР е во постојана комуникација со домашните власти во земјите кои доживеа природна катастрофа.

Според информациите на нашите ДКП-а во погодените региони нема жртви државјани на РСМ.

- Advertisment -spot_img

Популарно

- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img