Saturday, July 31, 2021
HomeМакедонија(ВИДЕО) Интервју на Д-р Љупчо Ристовски за за ТВ КиМ Тетово

(ВИДЕО) Интервју на Д-р Љупчо Ристовски за за ТВ КиМ Тетово

Претседателот на ИНТЕГРА – Македонска Конзервативна Партија, Д-р Љупчо Ристовски имаше ново интрервју за ТВ КиМ Тетово

Длабока политичка анализа, жесток критички осврт и понудена широка лепеза од иновативни и оддржливи решенија за македонските беспаќа во сиве изминати 30 години..

Погледнете го видеото:

- Advertisment -spot_img

Популарно

- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img