Tuesday, August 9, 2022
HomeМакедонија(ВИДЕО) ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија денес ја започна кампањата за избор...

(ВИДЕО) ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија денес ја започна кампањата за избор на градоначалник на Штип

Симон Поликарп е кандидатот кој масовно ги освојува симпатиите на македонската и штипската јавност.
Денешните средби со Штипјани изобилуваа со спонтани пријателски реакции, со размена на убава промисла за иднината на Штип, како да се буди надеж за промени, за нешто ново, долгоочекувано…
Благодарност до сите кои денес не удостоија со убав збор, пријатни насмевки, топол прием…Бидете ни благословени, Штипјани.
Продолжуваме утре…и деновите потоа, се’ до конечната цел – победа на 13 декември. Штипјани ќе гласаат за бр. 1, Симон Поликарп, затоа што тој е човекот кој секогаш стоел на страната на онеправданите, угнетените, сиромашните и секогаш несебично се давал со се’ свое за доброто на Штипјани и за Македонија.
ИНТЕГРА е остварување на АМАНЕТОТ за татковината.
НЕВОЗМОЖНОТО НА ДОФАТ!
ШТИП – НОВАТА МАКЕДОНСКА ПРИКАЗНА!
Ајде Штипјани, заедно да ја раскажеме најубавата приказна за родната грутка – за Штип…
 

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img