Tuesday, January 26, 2021
Home Австралија Во Австралија изгледа веќе нема вирус, се собраа рекордни 49,000 гледачи на...

Во Австралија изгледа веќе нема вирус, се собраа рекордни 49,000 гледачи на стадион

Коронавирусот и натаму не ја пушта планетата нормално да живее, но постојат земји каде луѓето лека-полека се враќаат кон нормалниот живот (или бар се обидуваат). Рекордна посетеност во време на пандемија во Австралија.

Популарно