Wednesday, September 29, 2021
HomeМакедонијаВМРО-ДПМНЕ: Заев 4-ти ден се крие од јавноста за ужасот во Тетово

ВМРО-ДПМНЕ: Заев 4-ти ден се крие од јавноста за ужасот во Тетово

Дали е во државата или можеби пак е заминат на одмор?

Заев 4-ти ден се крие од јавност за ужасот во Тетово, дали е во државата или можеби пак е заминат на одмор? Четири дена Заев нема ниту една изјава.

Кога цела Македонија гореше во пожарите Заев и Филипче заминаа на одмор, сега кога 14 луѓе изгореа живи Заев пак го нема, се крие.

Заев треба да излезе и да ги прифати оставките на Хасани и Филипче, доколку не го стори тоа или тие е поднесат оставки до собранието до вторник, тоа ќе го стори ВМРО-ДПМНЕ.

Само со оставки на првите во институциите ќе може са се спроведе независна и непристрасна истрага. А потоа да следува и кривична постапка за тие за кои ќе има индиции и докази дека се виновни.

Време е за одговорност.

 

- Advertisment -spot_img

Популарно

- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img