Monday, October 25, 2021
HomeАвстралија(ВИДЕО) Македонската ракија од Австралија „36 Short“ претставена на „АFL 360“ на...

(ВИДЕО) Македонската ракија од Австралија „36 Short“ претставена на „АFL 360“ на Fox Sports

AFL тренерот Аластер Кларксон беше гостин на ТВ емисијата „AFL 360“ во која што тој на коментаторите им подари неколку производи од нашиот сонароднит Македонец од Аделаид кој е сопственик на компанијата „36 Short“.

Кларксон неколку пати спомна дека компанијата „36 Short“ е на Македонксо семејство и произведува традизионални македонски пијалоци и секој македонец во Австралија кој што ја гледаше оваа емисија се гордееше од коментарите на Аластер Кларксон.

Сите имате можност да ги пробате пијалоците на „36 Short“ на нивната веб-страна.

Погледнете го видеото ТУКА.

- Advertisment -spot_img

Популарно

- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img