Tuesday, January 25, 2022
HomeТехнологијаПоради преоптоварување падна сајтот на Амазон

Поради преоптоварување падна сајтот на Амазон

Корисниците пријавуваат проблеми, дури и оние кои можат да влезат на сајтот и да иберат одреден производ, имаат други проблеми- можат да стават поризводи во кошничка за копување, но не можат да ги платат.

Популарниот сајт „DownDetector“, кој ги следи проблемите на мрежите, објави дека постојат проблеми, најмногу во Северна Америка.

Исто така, сајтот на Амазон паднал и во делови на Европа и Азија.

Веројатно станува збор за преоптоварување затоа што сега сите купуваат на Амазон пред католични Божиќ.

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img