Sunday, August 14, 2022
HomeЕстрадаНаум Петревски на 11 август со јубилеен концерт во Охрид

Наум Петревски на 11 август со јубилеен концерт во Охрид

Нашето најголемо име во фолк музиката или акко што го викаат грло ненадпеано ова лето заокружува 35 години од неговата кариера ,по тој повод предвидени се концерти во неколку градови од неговата матична кука Аворд :Акцент се става на концертот во Охрид на 11 Август во Долни сарај каде се очекува голема посетеност . Концертот во живо ќе се емитува на сателитската ИНТВ.

 

 

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img