Tuesday, August 9, 2022
HomeАвстралијаБал на село Беранци во Мелбурн 2022

Бал на село Беранци во Мелбурн 2022

Во чест на Свети Јован – Иванден Манастирската слава во Беранци и 50 години од постоенјето на социјалното друштво Беранци во Мелбурн Австралија се одржа Балот на 2/7/2022.

Вечерата ја благослови Протоереј – Тоне Гулев.

Забавата која се одржа во „Ferraro Reception“ беше прекрасна благодарение на сопствениците Мендо и Менка Димовски.

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img