Friday, August 19, 2022
HomeАвстралијаМузичката група Легато Банд од Мелбурн Австралиjа снимаше нов проект со сплет...

Музичката група Легато Банд од Мелбурн Австралиjа снимаше нов проект со сплет на убави македонски песни

Овој проект се снимаше во студиото на ИН ТВ Мелбурн Австралиа.
На нивниот нов проект тие го промовираат нивниот нов член во групата Легато тоа е Крис Чагорски кој свири на дувачки инструменти кларинет сахсофон гајда И зурла.
Специјален гостин на овој проект беше виртуозот на хармоника Димитар Митровски од Македонија.
За скоро ке имате можност да уживате во звуците на преубавите македонски песни испеани од Марјан Васкоски И неговиот бенд Легато.

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img