Wednesday, August 17, 2022
HomeБалканБугарите тврдат дека и Албанија е нивна - имале царски печат!

Бугарите тврдат дека и Албанија е нивна – имале царски печат!

Бугарите од ден на ден се повеќе изненадуваат. Откако бугарски историчар рече дека Скендербег е Словен предок на бугарските Mијаци, сега се појави нов ,,феномен” на социјалните мрежи, кој вели дека Албанија е нивна и дека имале царски печат за тоа. Можеби утре ќе прочитаме и дека Kристијано Роналдо е од Бугарија, никогаш не се знае со нашиот сосед..

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img