Wednesday, August 17, 2022
HomeБалканЛуѓе од целиот свет доаѓаат во Босна поради мистериозната камена топка! -Кога...

Луѓе од целиот свет доаѓаат во Босна поради мистериозната камена топка! -Кога ќе легнат на неа,се случува ЧУДО! (ВИДЕО)

Голема камена топка во последно време стана вистинска сензација за туристите во Босна,за која тврдат дека има биоенергија и супер лековити моќи. Откривме дека таа топка тежи скоро 10 тона,а широка 2 метра. До неа се доаѓа по обележан шумски пат,поради што е честа дестинација на рекреативците и посетителите на познатата бања “Слатина”.

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img