Tuesday, August 9, 2022
HomeМакедонијаМарко денес го имаше последното препрливување за овој месец

Марко денес го имаше последното препрливување за овој месец

Последното препливување за овој месец, денес Марко го оствари на релација  Радожда – Трпејца (Стог) – Градиште во вкупна должина од  24км

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img