Friday, August 19, 2022
HomeМакедонијаИлинденската коњаница му ги помеша плановите на Ковачевски: “За кого, за Македонија…Никогаш...

Илинденската коњаница му ги помеша плановите на Ковачевски: “За кого, за Македонија…Никогаш северна” (Видео)

Најмакедонскиот елемент на прославата на Илинден на Мечкин Камен во Крушево и оваа година беше илинденската коњаница, која сигурно ги помеша плановите на Владата извикувајќи силно: “За кого, за Македонија” и “Никогаш северна, само Македонија”.

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img