Friday, August 19, 2022
HomeМакедонија(Видео) Не можеше да се изведе химната: УАААААААААА!!! – НА МЕЧКИН КАМЕН!

(Видео) Не можеше да се изведе химната: УАААААААААА!!! – НА МЕЧКИН КАМЕН!

Драма се случуваше на прославата на Илинден на Мечкин Камен кога во еден момент манифестацијата не можеше да продолжи поради гласното скандирање на присутните кои негодуваат на политиките на власта.

Дури и водителката не знаеше како да се справи со ситуацијата.

Погледнете го видеото тука.

https://t.me/infomaxdebata/2291

 

 

 

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img