Friday, August 19, 2022
HomeМакедонијаУште еден Македонец кој “пошљакал” бугарски новинар (Видео)

Уште еден Македонец кој “пошљакал” бугарски новинар (Видео)

Бугарски новинар известувал во живо додека пред Собранието имаше протести пред гласањето за францускиот предлог. Овој македонски јунак му дојде во кадар и му кажа како стојат работите кај нас во Македонија. Бугарскиот новинар се обидуваше неколкупати да го оттргне од себе, но тој си го кажа своето, а цела бугарска јавност имала можност во живо да го чуе.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02qDrwa2auHfLf5hpBAvAbsjTxQSQwFk98w3WnVzP4zP4BymVm29vjo8nmdpWB6Pkel&id=100005843590118

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img