Friday, August 19, 2022
HomeМакедонија(Твит на денот) Не си црна овца ако се делиш: Двајца хористи...

(Твит на денот) Не си црна овца ако се делиш: Двајца хористи во Крушево со еден потег ја освоија цела нација

Додека премиерот Ковачевски вчера држеше говор во Крушево во чест на Илинден двајца членови на хорот кој настапуваше во уметничкиот дел од програмата ги држеа своите раце во препознатлив стил кој го симболизира сплотениот македонски народ каде и да живее односно делот од песната Бисер балкански: ,,Цела да е”. Реакцијата на хористите кои беа во кадарот од протестот на МТВ овој чекор најверојатно го сториле во знак на протест против откажувањето на владата на СДСМ од Македонците од Пиринска и Егејска Македонија во Бугарија и Грција.

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img