Thursday, January 21, 2021
Home Македонија ВМРО-ДПМНЕ обвинува за продажба на идентитетот – СДСМ прашува: Дали Мицкоски одработува...

ВМРО-ДПМНЕ обвинува за продажба на идентитетот – СДСМ прашува: Дали Мицкоски одработува за Бугарија

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека Заев води пазарџиска влада и го продава идентитетот јазикот и историјата.

Оттаму велат дека во наредните денови очекуваат премиерот да потпише документ со кои тие не се согласуваат.

Од СДСМ пак го прашуваат опозицискиот лидер Мицкоски дали соработува со Бугарија и за чии интереси и центри. Притоа како невистина наведоа дека ќе имало потпишување на некаков документ.

Популарно